MEDIK8

KEMIALLISET KUORINNAT

Kirjoita alaotsikko tähän

Kemialliset kuorinnat sopivat epäpuhtaalle, rasvaiselle ja samealle iholle, mutta tukevat ihon hyvinvointia myös herkkäihoisimmilla kuten cuperosa iholle. Kuorinnoilla voidaan hoitaa myös laajentuneita ihohuokosia, pigmenttiongelmia, tukkoista ihoa, aknearpia sekä pinnallisia juonteita.

Hoito perustuu ihon kuorintaan kemiallisilla aineilla ilman rakeellisten kuorintojen aiheuttamaa mekaanista stimulointia. Kuorinnalla uudistetaan ihoa poistamalla ihon pintakerroksista kuollut ihosolukko. Tuotteet aktivoivat soluja, jolloin iholle tärkeiden kollageenin ja elastiinin tuotanto lisääntyy, siten kuorinnat toimivat myös erinomaisena anti-age hoitona.

Hoitojen ansiosta epäpuhtaudet vähenevät, talineritys tasaantuu ja ennen aikaisen vanhenemisen merkkejä saadaan vähennettyä. Ihosta tulee sileämpi, kuulaampi, elinvoimaisempi ja tasaisemman sävyinen. Hoidon jälkeen myös kotona käytettävät ihonhoitotuotteet imeytyvät ihoon tehokkaammin hoitaen ja kosteuttaen sitä entistä paremmin.

kuorintoja löytyy kattavasti eri ihotyypeille ja eri tarpeisiin soveltuvia kuorinta-aineita. Maksuttomalla suunnittelu käynnillä valitaan asiakaskohtaisesti sopivin kuorinta. 

Kevyt kuorinta (Universal AHA): Mieto kuorinta ensikertalaisille, nuorelle ja herkälle iholle tai ylläpitohoitoon. Soveltuu myös tummille ihonsävyille. Happoyhdistelmä hoitaa sameaa ja väsynyttä ihoa. Tuloksena kirkkaampi, tasaisempi, tasapainoisempi ja elinvoimainen iho. 

Ikääntynyt iho (Rewind): Ikääntyvälle ja aurinkovaurioituneelle iholle suunnattu kuorinta. Tehokas happoyhdistelmä minimoivnäkyvästi rypyt ja juonteet, poistaa ihon virheitä sekä aikaansaa tasaisen, pehmeän ja uudistuneen ihon. Lisäksi kuorinta stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, puhdistaa ja supistaa ihohuokosia sekä ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista.

Pigmenttiläikät (Even): Kuorinta on suunniteltu erityisesti aurinkovaurioihin ja pigmenttiongelmille. Happoyhdistelmä auttaa minimoimaan melaniinin tuotantoa, vaalentaa pigmentaatiota ja estää uuden pigmentin muodostumista.

Epäpuhdas iho ja ihohukoset (Clarity): Erittäin tehokas kuorinta epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle sekä laajentuneille ihohuokosille. Kuorinnalla saadaan epäpuhtaudet nopeasti hallintaan ja estetään tehokkaasti uusien tukkeumien syntyä. Tehostaa myös kollageenin tuotantoa. Tuloksena kirkkaampi, puhtaampi ja terveempi iho.

Silmänympärysiholle (Eye Reveal): Auttaa tehostamaan kollageenin tuotantoa, tasoittaa ihon rakennetta, minimoi ryppyjä ja juonteita.