Kasvohoidot

                   

Mikroneulaus

                                        

Höyrytys, neulaus ihontarpeisiin sopivilla seerumeilla, radiofrekvenssi 10min, liinanaamio, tehoampullien ja suojavoiteiden hieronta. 

Mikroneulauksella saadaan pehmeämpi, kirkkaampi, terveempi ja nuoremman näköinen iho. Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun haluat hoitaa ihoaltasi vanhenemisen merkkejä (rypyt ja juonteet), arpia (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet) ja hyperpigmentaatiota (maksaläiskät, muu ihon epätasaisuus). Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa.
Couperosaiho vahvistuu, ja ihon väri tasoittuu. 

Miten mikroneulaus toimii?

Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee.

Täydellinen imeytyminen

Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät tehoaineet myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat siis merkittävästi ihon kuntoon. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että tehoaineet imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen.

Tulokset näkyvät viikkojen kuluttua

Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen; eli ihon oman kollageeni- ja elastiinivaipan lisääntymiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla noin 4-6 viikon kuluttua pikkuhiljaa. Tulokset paranevat sarjan myötä asteittain.

Mikroneulauksen kolme tärkeintä etua:

  • Mikroneulaus lisää kollageenin tuotantoa vahingoittamatta ihon pintaa.
  • Mikroneulaus on tehokasta, ja hoitoaineet imeytyvät tehokkaammin mikroneulauksen jälkeen.
  • Mikroneulaus on turvallista ja ihoystävällistä. Tunnet yleensä vain vähäistä kipua, ja iho palautuu hyvin nopeasti ja riski komplikaatioille on minimaalinen.

Miten usein

Mikroneulaus tehdään yleisimmin 3-6 kerran sarjana 4 viikon välein. Saat huomattavasti suuremman hyödyn mikroneulauksesta, kun stimuloivia hoitokertoja on säännöllisesti ja sarjana. Kuten kaikissa kollageenistimuloinneissa jokainen hoitokerta saa aikaan suuremman hoitotuloksen.

Ultraääni


sis. puhdistuksen, kuorinnan, tehokkaan ultraäänihoidon, naamion ja loppuvoiteet.

pikahoito sis. puhdistuksen, ultraäänihoidon ja loppuvoiteen.

Ultraäänellä pystytään vaikuttamaan ihoon eri tavoilla. Sitä voidaan käyttää puhdistamaan ihoa syvältä saaden epäpuhtaudet, lian ja talin poistumaan huokosista. Ultraäänikasvohoito on kivuton tapa saada kasvojen iho puhdistettua. Ei mekaanista ärsytystä, ei ikävää nipistelyä. Puhdistuksessa käytetään ultraäänen tehoa, jonka ääniaallot nostavat ihon pintakerroksissa olevat epäpuhtaudet pintaan. Hoidon jälkeen iho tuntuu raikkaalta ja puhtaalta. Hoidon jälkeen iho jatkaa vielä puhdistautumista ja parhaat tulokset saadaankin sarjahoidolla. Hoito sopii myös ruusufinnistä kärsivälle iholle sen hellävaraisuuden takia.

Ultraääntä käytetään myös imeyttämään tehoaineita ihoon. Ultraäänen värähtely ikäänkuin työntää tehoaineita ihon sisään, saaden ihon näyttämään paremmalta ja tuntumaan kosteutetulta.

Ultraäänen aikaansaama mikrohionta ja siitä johtuva lämmönnousu saavat ihossa aikaan kolme kasvojen hoidon kannalta tärkeää yhteisvaikutusta.


• Ultraäänen aikaansaama energia lisää solujen välistä aineenvaihduntaa. Voidaan vaikuttaa aktivoivasti kuona-aineiden poistumiseen ja solujen uudistumiseen.

• Ultraääni kasvattaa ihon läpäisykykyä. Parannetaan aktiiviaineiden imeytymistä ihoon, jolloin kaikki hoidossa käytettävät tuotteet toimivat tehokkaammin.

• Ultraääni vaikuttaa mikroverisuonia laajentavasti; virkistää mikroverenkiertoa, jolloin ihon väri paranee.

Ultraäänikasvohoitoa voidaan käyttää ihon puhdistukseen tai aknetulehduksien hoitoon.

Ultraäänikasvohoitojen vaikutukset ovat:

• Erittäin tehokas ihonpuhdistus

• Syväpuhdistava vaikutus• 

• Uudistaa ihoa• 

• Tehostaa ihosolujen uudistumista ja nopeuttaa ihon verenkiertoa

•Vähentää näppylöitä ja aknea

• Ultraääni mikrohieronta stimulaatio

• Kosteuttava vaikutus

•Vilkastuttaa aineenvaihduntaa